Друкована та зовнішня реклама в Сумах на межі ХІХ – ХХ ст. - Подоляка, Н.С. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті розглядається питання розвитку друкованої та зовнішньої реклами в Сумах на межі ХІХ – ХХ ст. Акцентується увага на жанровій палітрі рекламних видань. У загальному плані окреслено особливості різних видів реклами.