Гарнізони російської армії на території Сіверщини (кінець ХІХ ст. – 1914 р.) - Стецюк, В.Б. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті характеризується структура, чисельність, склад і повсякденне життя гарнізонів Сіверського краю з 80-х років ХІХ ст. до початку Першої світової війни.