До історії 175-го Батуринського піхотного полку - Єсюнін, С.М. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті розглядається історія 175-го піхотного Батуринського полку в 1877-1914 рр. та подаються біографічні відомості про видатних військовослужбовців, що служили в роки дислокування полку в місті Глухові (1910-1914 рр.).