Виборча кампанія 1901 р. у Чернігові: делегування до інституцій міського громадського управління - Шара, Л.М. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті висвітлено процедуру делегування до інституцій міського громадського управління Чернігова у 1901 р.; проаналізовано чисельний склад виборців і гласних, процес формування думи та управи.