Участь А.В. Верзилова у науковому та культурному житті Чернігова початку ХХ ст. - Скоренок, С.Г. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті проаналізовано діяльність А.В. Верзилова на початку ХХ ст., визначено його внесок у розвиток наукового та культурного життя Чернігова.