Використання танків при обороні (облозі) Одеси у 1941 р. - Овчаренко, М.В. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті розглянуто питання використання танків захисниками Одеси і румунськими військами у 1941 році, досліджено порядок і ефективність їх використання, кількісні та якісні характеристики танків воюючих сторін.