Із старого листування. Вип. 4. Алексей Алексеєвич Сідоров - Білокінь, С.І. (Сіверщина в історії України, 2012)
Продовження серії публікацій «Із старого листування». А.А. Сідоров – видатний книгознавець і мистецтвознавець повоєнної доби, член-кореспондент АН СРСР. Йдеться про дослідження життя й творчості книжкового графіка Г.Нарбута.