Розбудова судової системи України за часи Української Центральної Ради: історичний аспект - Грибенко, О.М. (Сіверщина в історії України, 2012)
Автор у даній статті розкриває особливості становлення та структуру судової системи України періоду червеня 1917 – квітеня 1918 рр.