Діяльність П.Я. Дорошенка на чолі Головного управління мистецтва і національної культури - Хаценко, О.О. (Сіверщина в історії України, 2012)
Стаття присвячена аналізу діяльності П.Я. Дорошенка на чолі Головного управління мистецтва і національної культури Міністерства народної освіти та мистецтв.