Побудова узагальненої структури інформаційної системи організаційного управління - Додонов, О.Г.; Путятін, В.Г.; Куценко, С.А.; Ланде, Д.В. (Математичні машини і системи, 2017)
Розглядаються питання побудови узагальненої структури інформаційної системи організаційного управління та її компонентів (елементів), яка являє собою територіально розподілену корпоративну інформаційну (комп’ютерну) систему, що об'єднує інформаційні ресурси і забезпечує в рамках єдиних стандартів збір, накопичення, обробку, пошук і представлення інформації в інтересах органів управління.