Изменение структуры угольного пласта при его дегазации с применением гидродинамического воздействия - Житленок, Д.М. (Інститут фізики гірничих процесів НАН України, 2009)
Наведено результати експериментальних робіт з дегазації вугільного пласта з використанням гідродинамічної дії і розглянуто її вплив на зміну структури вугілля.