Вплив ізовалентної домішки Ge і термовідпалів на електрофізичні властивості кристалів кремнію - Гайдар, Г.П.; Баранський, П.І. (Доповіді НАН України, 2016)
У зразках Cz−Si n-типу, легованих ізовалентною домішкою германію, виявлено суттєве зниження ефективності утворення термодонорів у процесі термовідпалів, а також встановлено підвищення радіаційної стійкості приблизно на порядок при опроміненні nSi ⟨Ge⟩ швидкими нейтронами реактора.