Геоінформатика відсвяткувала свій ювілей (XV Міжнародна конференція “Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти”, 10-13 травня 2016 р., Київ) (Геоінформатика, 2016)
10–13 травня 2016 р. у м. Києві відбулася XVМіжнародна конференція “Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти”. Конференцію проводили Всеукраїнська асоціація геоінформатики і Європейська асоціація геовчених та інженерів (EAGE). У вирішенні науково-методичних і координаційних питань для організації та проведення цього важливого для української наукової геологічної спільноти заходу активну участь брав Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю Інституту геологічних наук НАН України.