Економічний потенціал деревообробної промисловості в контексті сталого розвитку України - Лір, В.Е.; Биконя, О.С. (Економіка промисловості, 2017)
Здійснено оцінку економічного потенціалу розвитку деревообробної промисловості на основі запровадження випуску нових екологічно чистих конструкційних матеріалів із деревини, зокрема потенціалу енергозбереження й експортного потенціалу. Виконано аналіз інституційних та фінансових механізмів розвитку ринку нових конструкційних матеріалів із деревини, на основі якого надано пропозиції щодо їх удосконалення.