До 80-річчя академіка НАН України АМОШІ ОЛЕКСАНДРА ІВАНОВИЧА (Економіка промисловості, 2017)
4 серпня виповнилося 80 років відомому вченому, академіку Національної академії наук України, Президенту Академії економічних наук України, Заслуженому діячу науки і техніки України Амоші Олександру Івановичу.