До деяких питань поліноміальної інтерполяції в евклідових просторах - Кашпур, О.Ф.; Хлобистов, В.В. (Доповіді НАН України, 2016)
Одержано умови інваріантної розв'язуваності та єдиності розв'язку задачі інтерполяції функції багатьох змінних в умовах недовизначеності.