Про деякі "мінімальні" алгебри Лейбніца - Курдаченко, Л.А.; Субботін, І.Я.; Чупордя, В.А. (Доповіді НАН України, 2016)
Отримано детальний опис алгебр Лейбніца, усі власні підалгебри яких є алгебрами Лі, та алгебр Лейбніца, усі власні підалгебри яких є абелевими.