Особливості електродугового розряду між композитними електродами Cu-C - Веклич, А.М.; Фесенко, С.О.; Крячко, Л.О.; Борецький, В.Ф.; Клешич, М.М.; Головкова, М.Є. (Электрические контакты и электроды, 2016)
Досліджено параметри плазми електродугового розряду між композитними електродами Cu—C. Значну увагу приділено розробленій методиці визначення електронної концентрації плазми. На основі результатів металографічних досліджень поверхні запропоновано механізм руйнування електродів.