Ядерна енергетика: аргументи pro i contra - Крупка, Ю. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Проаналізовано вплив Чорнобильської катастрофи на перспективи розвитку ядерної енергетики у світі та в Україні. Розглянуто позитивні та негативні чинники функціонування атомних електростанцій, акцентовано увагу на розробці надійних методів довготривалого зберігання радіоактивних відходів.