Структурно змінений поверхневий шар контактних поверхонь круга з НТМ та виробу, що піддається обробці, як чинник підвищення їх зносостійкості (плівкова складова) - Лавріненко, В.І. (Сверхтвердые материалы, 2012)
Досліджено утворення структурно зміненого поверхневого шару контактних поверхонь круга з надтвердих матеріалів та виробу, що обробляють, під впливом електрофізичних методів обробки. Показано, що утворення плівок на цих поверхнях змінює як їх електрофізичні, так і триботехнічні характеристики, і створює умови для підвищення зносостійкості контактних поверхонь.