Вивчення взаємодії в системах Сu–Ti–алмаз і Co–W–алмаз при змочуванні алмазних полікристалів та просочуванні алмазного нанопорошку УДА в умовах високих тиску і температури - Луцак, Е.М.; Бочечка, О.О.; Ткач, В.М.; Білявина, Н.М. (Сверхтвердые материалы, 2014)
Описано закономірності взаємодії алмаз–металічний сплав систем мідь–титан і кобальт–вольфрам в умовах термодинамічної стабільності алмазу. Досліджено можливість металізації алмазних полікристалів і композитів при їх спіканні в апараті високого тиску.