Похідні 6-(ізокумарин-3-іл)-4-метилумбеліферону - Шабликіна, О.В.; Іщенко, В.В.; Нагорна, З.В.; Хиля, В.П. (Доповіді НАН України, 2017)
Досліджено синтетичний потенціал поліфункціональної молекули — 6-(ізокумарин-3-іл)-4-метилумбеліферону. Отримано ряд нових речовин з фрагментами дезоксибензоїн-2′-карбонової кислоти, 3,4-дигідроізокумарину, ізохінолону, 7-метоксикумарину, 8-амінометилумбеліферону.