Мішана задача для подвійно нелінійних інтегро-диференціальних рівнянь зі змінними показниками нелінійності - Бугрій, О.М. (Доповіді НАН України, 2017)
Розглянуто мішану задачу для подвійно нелінійних параболічних рівнянь зі змінними показниками нелінійності, збурених генератором стрибкоподібного процесу, які пов'язані з теорією ціноутворення європейських опціонів. Доведено теорему існування її розв'язку.