Програмне забезпечення SERC для аналізу похибки оцінки надійності відмовостійких реконфігуровних багатопроцесорних систем - Фесенюк, А.П. (Проблеми програмування, 2016)
Розглядаються питання розрахунку імовірності безвідмовної роботи відмовостійких реконфігуровних багатопроцесорних систем. Дається коротке описання розробленого програмного забезпечення SERC (Statistical Experiments for Reliability Calculation), в якому реалізовано відомі та запропоновані модифікації методу статистичних випробувань для розрахунку показників надійності ВБС та засоби для оцінки похибки розрахунку.