Зв'язок алелів мікросателітних локусів п’ятої групи хромосом з морозостійкістю озимої пшениці - Галаєва, М.В.; Файт, В.І.; Чеботар, С.В.; Галаєв, О.В.; Сиволап, Ю.М. (Цитология и генетика, 2013)
Визначено морозостійкість і проаналізовано за мікросателітними локусами п’ятої групи хромосом батьківські форми та рекомбінантно-інбредні лінії F7 Лузанівка одеська/Одеська червоноколоса. Встановлено зв’язок алельних відмінностей мікросателітних локусів Xcfd7-5B, Xwmc415-5B та Xgwm182-5D з рівнем морозостійкості ліній.