Вміст калози в клітинних оболонках епідермісу та мезофілу листків Alisma plantagoaquatica L. в різних умовах зростання - Овруцька, І.І. (Цитология и генетика, 2014)
Досліджено вплив водного режиму на відносний вміст калози в клітинних оболонках всіх тканин листкових пластинок A. plantago-aquatica у фазах бутонізації та цвітіння – плодоношення. Вміст калози у клітинних оболонках змінюється в залежності від типу тканин, фази онтогенезу та умов зростання.