Оцінка вітроенергетичних ресурсів обмежених територій невеликих просторових масштабів із складним рельєфом - Осадчий, В.І.; Скриник, О.А.; Ошурок, Д.О.; Скриник, О.Я. (Доповіді НАН України, 2017)
Проаналізовано можливості використання метеорологічного препроцесора CALMET для кліматологічної оцінки вітроенергетичних ресурсів обмежених територій невеликих просторових масштабів зі складним рельєфом. Ефективність запропонованої методології протестовано на прикладі розрахунку вітроенергетичного потенціалу Тернопільської області за період 1981—2010 рр.