Моделювання кисневого режиму в біореакторах-аеротенках при очистці стічних вод від органічних забруднень - Айрапетян, Т.С.; Телима, С.В.; Олійник, О.Я. (Доповіді НАН України, 2017)
Наведено математичну модель забезпечення киснем біологічної очистки стічних вод від органічних забруднень в аеротенках зі зваженим і закріпленим біоценозом. При цьому розглядаються особливості моделювання кисневого режиму при очистці в аеротенках-змішувачах і в аеротенках-витискувачах.