Імунологічні реакції щурів на трансплантацію альгінатних мікрокапсул - Пастер, І.П.; Баранова, Л.А.; Дмитруха, Н.М.; Лагутіна, О.С. (Доповіді НАН України, 2017)
Трансплантація альгінатних мікрокапсул щурам призводить до ряду імунологічних реакцій, що свідчить про необхідність додаткового очищення комерційного біополімеру перед його застосуванням в експериментах на тваринах.