Про деякі типи пропереставних підгруп та їх узагальнень в скінченних групах - Пипка, О.О.; Стороженко, Д.Ю. (Доповіді НАН України, 2017)
Знайдено деякі специфічні приклади пропереставних та S-пропереставних підгруп в скінченних групах. Зокрема, дано ствердну відповідь на питання 18.91 (а) з Коурівського зошита.