Деякi аспекти екстрагування сумiшi рослинної сировини - Дячок, В.В.; Мальований, М.С. (Энерготехнологии и ресурсосбережение, 2010)
Наведено метод аналітичного розрахунку розмірів частинок рослинної сировини різних морфологічних органів з метою одночасного досягнення рівноваги за умови сумісного екстрагування.