Регулярність розв'язків загальних параболічних задач у просторах Хермандера - Лось, В.М.; Михайлець, В.А.; Мурач, О.О. (Доповіді НАН України, 2017)
Доведено теореми про глобальну і локальну регулярність узагальнених розв'язків загальних параболічних початково-крайових задач у просторах Хермандера.