Із зали засідань Президії НАН України (5 липня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 5 липня 2017 р. розглядалися такі питання: • геотектонічна еволюція і нафтогазоносний потенціал України (доповідач — член- кореспондент НАН України М.І. Павлюк); • наукові повідомлення молодих учених установ НАН України: Класифікація диференціальних рівнянь за симетрійними властивостями (доповідач — кандидат фізико-математичних наук О.О. Ванєєва), Лібералізація ринку залізничних перевезень: світовий досвід та реалії України (доповідач — доктор економічних наук О.І. Никифорук), Розробка спеціалізованих комп'ютерних технологій електронних довірчих послуг (доповідач — кандидат фізико-математичних наук А.О. Мелащенко); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.