Розвиток ядерних технологій в Інституті ядерних досліджень НАН України - Коваленко, О.В.; Давидовський, В.В.; Вишневський, І.М. (Вісник НАН України, 2017)
У статті розглянуто перспективні напрями розвитку ядерних технологій. На основі огляду закордонних джерел літератури і наукових прогнозів визначено інноваційні складові для ефективного використання матеріально-технологічної бази, наукового і кадрового потенціалу Інституту ядерних досліджень НАН України, що підтверджується перспективними і конкурентоспроможними результатами роботи Інституту за останні роки.