Із зали засідань Президії НАН України (13 вересня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 13 вересня 2017 р. розглядалися такі питання: • Україна: економічна нестійкість та вади сировинної спеціалізації (доповідач — доктор економічних наук С.О. Кораблін); • матеріалознавчі проблеми ядерної енергетики (доповідач — член-кореспондент НАН України В.М. Воєводін): • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.