Матеріалознавчі проблеми ядерної енергетики (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 13 вересня 2017 р.) - Воєводін, В.М. (Вісник НАН України, 2017)
У доповіді наведено результати досліджень, спрямованих на потреби ядерно-енергетичного комплексу України, розроблення новітніх та удосконалення існуючих конструкційних матеріалів активних зон ядерно-енергетичних установок. Підкреслено роль конструкційних матеріалів у забезпеченні надійного безпечного функціонування та розвитку ядерно-енергетичного комплексу України, що є одним з пріоритетних напрямів фундаментальних та прикладних досліджень наукових установ НАН України відповідного профілю.