75-річчя академіка НАН України Д.С. Ківи (Вісник НАН України, 2017)
8 жовтня виповнюється 75 років Дмитру Семеновичу Ківі — академіку НАН України, Герою України, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України, Генеральному конструктору ДП «АНТОНОВ» (2006—2016). Д.С. Ківа почав працювати на ДП «АНТОНОВ» (попередня назва — АНТК ім. О.К. Антонова) з 1965 р.