Рецензія - Радіонова, І.Ф. (Энерготехнологии и ресурсосбережение, 2013)
Рецензія на монографію Боброва Євгенія Анатолійовича «Енергетична безпека держави». — Київ : Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «Крок», 2013. – 308 с.