Бюджет Чернігівського магістрату (друга половина ХVІІІ ст.) - Доманова, Г.С. (Сіверщина в історії України, 2014)
Стаття присвячена фінансовому положенню Чернігівського магістрату другої половини ХVІІІ ст., особливостям прибуткової та витратної частини міського бюджету.