Пам'яткоохоронна діяльність Київського воєнно-історичного товариства - Горькова, А.О. (Сіверщина в історії України, 2014)
Стаття присвячена археологічній діяльності Київського воєнно-історичного товариства як провідного центру вивчення та збереження українських нерухомих пам'яток. У статті викладені результати археологічних робіт членів ІРВІТ, а також їх вплив на збереження археологічної спадщини.