Фонд Глухівського міського магістрату Центрального державного історичного архіву України у Києві як джерело з історії Глухова кінця ХVІIІ – першої чверті ХІХ ст. - Мицик, Ю.А. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті розкривається зміст 959 фонду «Глухівський городовий магістрат» Центрального державного історичного архіву України у Києві, де зберігаються цінні матеріали по історії Глухівщини, головним чином кінця ХVІІІ ст. Тут є важливі джерела соціально-економічної історії, матеріали по історії містобудування, релігії та культури.