Джерела фінансування Чернігівської духовної семінарії - Ципляк, Н.О. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті висвітлено основні джерела поповнення бюджету Чернігівської духовної семінарії. Детально розглянуто витрати семінарського бюджету на утримання викладачів, вихованців та на інші потреби навчального закладу. Приділено окрему увагу благодійникам семінарії.