До історії Глухівської в'язниці у першій половині ХІХ ст. - Галь, Б.О. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті висвітлюється історія тюремних будівель міста Глухова у першій половині ХIХ ст. Реконструюється зовнішній вигляд і внутрішній устрій Глухівської в'язниці зразка 1809 і 1837 рр. Аналізуються результати обстеження і проекти перебудови середини 1860-х рр.