Парафіяльне життя м. Глухова кінця ХІХ – початку ХХ ст. - Шишкіна, Ю.А. (Сіверщина в історії України, 2014)
На основі матеріалів Державного архіву Чернігівської області досліджується церковно-приходський устрій м. Глухова початку ХХ ст. та з'ясовується місце церкви у суспільно- громадському житті міста.