Церковна періодика Чернігівської єпархії на початку ХХ ст. (1912–1917) - Блакитний, М.М. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті йдеться про церковну періодичну пресу Чернігівської єпархії на початку ХХ ст., а саме розглядається діяльність редакцій, інформаційний потенціал, особливості і специфіка часопису «Вера и жизнь» (1912–1917) та газети «Черниговский церковно-общественный вестник» (1914–1917).