Чернігівська міська управа 1901–1917 рр.: колективний портрет - Шара, Л.М. (Сіверщина в історії України, 2014)
Йдеться про Чернігівську міську управу, що діяла упродовж 1901–1917 рр., акцентується увага на її повноваженнях, освітньому рівні особового складу, соціальному походженні, матеріальному забезпеченні, політичних уподобаннях управлінців.