Навчально-матеріальна база Ніжинського юридичного ліцею князя Безбородька (1840–1875 рр.) - Торубара, А.О. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті схарактеризовано навчально-матеріальну базу Ніжинського юридичного ліцею, що складалася з навчального та допоміжного корпусів, навчальних кабінетів, бібліотеки та картинної галереї.