Народно-інструментальне музикування в Україні: відродження традиції - Голяка, Г.П. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті розглядаються особливості традиції народно-інструментального ансамблевого музикування українців. Здійснюється пошук можливостей застосування такого виду музикування в сучасній педагогічній практиці.