Державні фінанси України в умовах децентралізації: податкові надходження - Островецький, В.І. (Управління економікою: теорія та практика, 2016)
Здійснено огляд основних теорій децентралізації державного управління. Проаналізовано динаміку та структуру доходів бюджетів України різного рівня. Обґрунтовано пропозиції щодо зміцнення ресурсної бази місцевих бюджетів.