Управління ступенем ліквідності інвестиційних проектів на різних етапах їх реалізації - Попова, Г.Ю. (Управління економікою: теорія та практика, 2016)
Визначено специфіку управління ліквідністю інвестиційного проекту у процесі його реалізації на підприємстві. Проаналізовано можливості структурування активів проекту за ступенем ліквідності; запропоновано удосконалення організаційних підходів до застосування інформаційної інфраструктури бухгалтерського обліку в цьому процесі; розглянуто особливості формування резервів як інструменту підвищення ліквідності; обґрунтовано заходи щодо оптимізації управління ліквідаційними резервами проекту.